Buy the best web hosting reviews of 2012 and consider reading BlueHost Review and users testimonials.

Хотел

ОНЛАЙН РЕЗЕРВАЦИЯ

ДОБРЕ ДОШЛИ, СКЪПИ ГОСТИ!

 Новиз хотел – „Вашият дом в Пловдив!“ – това е нашата концепция и стилът на хотела, съчетал класическото портфолио от бизнес-услуги с уюта и гостоприемството. 

Разположен в центъра на гр.Пловдив, Новиз хотел предлага просторни и светли стаи, охраняем не голям паркинг, ресторант с българска кухня и релакс-център – сауна-парк, масажи и козметика. 

Хотелът е изцяло реновиран 2014 г – нови шумо- и топлоизолации, централно отопление и топла вода. Всяка стая е оборудвана с индивидуален климатик, плазмен телевизор, легло тип „кинг сайз“, безплатен безжичен интернет, безплатни welcome топли напитки.  

Закуската е между 7:30 и 10:30 часа на блок-маса на терасата на ресторанта при повече гости. Предлагаме пакети на промоционални цени с включени обяд и вечеря, или само вечеря. 

За мероприятия разполагаме със зала за 12-14 човека и зала за 30 човека, оборудвани за провеждане на обучения, семинари, интервюта и др.  

Гостоприемното посрещане, осигуряването на комфорт, чистота, сигурност и спокойствие за нашите гости е основната грижа на целия ни екип. 

НОВИЗ ХОТЕЛ - първият пловдивски хотел притежаващ международен Сертификат за внедрена система за управление на качеството в съответствие със стандартите ISO 9001:2008, ISO 22000:2005. Носител на Международната награда за услуги и качество за 2002г.: Златен медал на организацията АКТУАЛИДАД. Носител на Международна платинена звезда за качество - 2004 г. на организацията В.I.D. за лидерство, иновации и престиж в туризма. 


Добре дошли!
 

Tел. Рецепция: 0876 95 99 68

  

ПРЕФЕРЕНЦИАЛНИ ЦЕНИ ЗА КОМАНДИРОВАНИ СЛУЖИТЕЛИ  - вижте тук


НАСТАНЯВАНЕ НА ГРУПИ ДО 45 ЧОВЕКА ПРИ МНОГО ИЗГОДНИ УСЛОВИЯ  - вижте тук

 

ВСЯКА РЕЗЕРВАЦИЯ ПРЕЗ НАШИЯ САЙТ ВИ ДАВА ПРАВО НА ОТСТЪПКА 5% - ОНЛАЙН РЕЗЕРВАЦИЯ ТУК 

Free Joomla Templates designed by Website Hosting