Buy the best web hosting reviews of 2012 and consider reading BlueHost Review and users testimonials.

Хотел

Уважаеми гости,
Поради ремонт на източното платно на бул. "Руски", на което се намира хотел "Новиз", паркингът ни няма да бъде достъпен за автомобили в периода между 02 март - 10 юли 2017 г. . Бихте могли да паркирате автомобилите си в платен паркинг, който се намира на ок.100 м срещу нашия хотел от другата страна на булеварда, която не е затворена или в уличките зад хотела. Съжаляваме за създадените затруднения. Благодарим Ви за разбирането!


ОНЛАЙН РЕЗЕРВАЦИЯ

ДОБРЕ ДОШЛИ, СКЪПИ ГОСТИ!

 Новиз хотел – „Вашият дом в Пловдив!“ – това е нашата концепция и стилът на хотела, съчетал класическото портфолио от бизнес-услуги с уюта и гостоприемството. 

Разположен в центъра на гр.Пловдив, Новиз хотел предлага просторни и светли стаи, охраняем не голям паркинг, ресторант с българска кухня и релакс-център – сауна-парк, масажи и козметика. 

Хотелът е изцяло реновиран 2014 г – нови шумо- и топлоизолации, централно отопление и топла вода. Всяка стая е оборудвана с индивидуален климатик, плазмен телевизор, легло тип „кинг сайз“, безплатен безжичен интернет, безплатни welcome топли напитки.  

Закуската е между 7:30 и 10:30 часа на блок-маса на терасата на ресторанта при повече гости. Предлагаме пакети на промоционални цени с включени обяд и вечеря, или само вечеря. 

За мероприятия разполагаме със зала за 12-14 човека и зала за 30 човека, оборудвани за провеждане на обучения, семинари, интервюта и др.  

Гостоприемното посрещане, осигуряването на комфорт, чистота, сигурност и спокойствие за нашите гости е основната грижа на целия ни екип. 

НОВИЗ ХОТЕЛ - първият пловдивски хотел притежаващ международен Сертификат за внедрена система за управление на качеството в съответствие със стандартите ISO 9001:2008, ISO 22000:2005. Носител на Международната награда за услуги и качество за 2002г.: Златен медал на организацията АКТУАЛИДАД. Носител на Международна платинена звезда за качество - 2004 г. на организацията В.I.D. за лидерство, иновации и престиж в туризма. 


Добре дошли!
 

Tел. Рецепция: 0876 95 99 68

  

ПРЕФЕРЕНЦИАЛНИ ЦЕНИ ЗА КОМАНДИРОВАНИ СЛУЖИТЕЛИ  - вижте тук


НАСТАНЯВАНЕ НА ГРУПИ ДО 45 ЧОВЕКА ПРИ МНОГО ИЗГОДНИ УСЛОВИЯ  - вижте тук

 

ВСЯКА РЕЗЕРВАЦИЯ ПРЕЗ НАШИЯ САЙТ ВИ ДАВА ПРАВО НА ОТСТЪПКА 5% - ОНЛАЙН РЕЗЕРВАЦИЯ ТУК 

Free Joomla Templates designed by Website Hosting